IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating

Options
Options
Personal Statement
skare doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
skare
*SD limač*
32 years old
Male
Dubrovnik
Born Mar-7-1976
Interests
No Information
Statistics
Profile Views: 40*
Last Seen: Today, 01:19 AM
Local Time: Jan 7 2009, 01:10 PM
55 posts (0.07 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN dandric4@hotmail.com
* Profile views updated each hour

skare

Members

**

Topics
Comments
Friends
My Content
6 Jan 2009

13:00 Kayserispor - Malatyaspor 1.20 5.50 10.40 3.60
15:00 Antalyaspor - Trabzonspor 3.95 3.30 1.80 1.80 1.16
18:00 Besiktas - Gaziantep B.S. 1.15 6.50 11.40 4.14
11 Dec 2008
Lens - Montpellier

Zaostala utakmica francuske druge lige na programu je večeras. U slučaju pobjede vodeći Lens pobjeći će najbližem pratiocu Boulogne sur mer na 5 bodova. Goste vodi kontroverni francuski trener Roland Courbis. I oni ne zaostaju previše 8 bodva od vodećeg. S obzirom da je pretprošlo kolo Sedan promarširao sa 1-3 na Felix Bollaert stadionu mislim da bi Montpellier danas mogo zabiti gol.
21 Nov 2008
Polonia Bytom - LKS Lodz
Dvoboj dvije ekipe koja su u različitim formama. Polnia Bytom je dobroj seriji.Odigrali su kvalitetno protiv Lecha iz Poznana i osvojili bod. U prošlom kolu su skoro uzeli sva tri na gostovanju kod Jagiellonie, primili su gol pred sam kraj. LKS Lodz su u slaboj formi. Prošlo kolo su izgubili doma od Rucha iz Chorzowa. Trenutno su predzadnji na 15. mjsetu. Vjerujme da će trener domaćih Marek Motyka pronaći način da se večeras uzme sva 3 boda. S pobjedom bi uhvatili priključak sa gornjim dijelom ljestvice. Mislim da bi večeras dobri strijelci domaćih Grzegorz Podstawek (6 golova ove sezone),Jakub Zablocki (4gola) i Marcin Komorowski (3gola) naći način do mreže gosta.
Mislim da bi trebalo pokušati sa tipom 1 na domaćina
16 Nov 2008
Arsenal Kyiv - Metalurg Donetsk
Dvoboj dvije ekipe koje su dijametralno suprotno krenule u ovu sezonu. Metalurg je treći, dugo vremena su bili na čelu ukrajinske prve lige.
Poslije duže vremena osrednjosti čini mi se da su iskoračili iz mediokritetnih rezultata. Doveden je novi trener Nikolay Kostov, i čini se da jto bilo dobro rješenje menađmenta kluba koji je simbol metalne industrije u ovom istočnom dijelu Ukrajine. Ispred njih su glavni favorit za titul ove sezone Dynamo Kyiv i Metalist iz Harkiva koji ove sezone gura vrlo dobro i u prvenstvu i u kupu uefa. Ove sezone je doveden portugalac Ricardo Ribeiro Fernandes iz Apoela sa Cipra koji je po meni glavni igrač kluba iz Donetska. Od poznatijih igrača tu je još i bugarin Velizar Dimitrov i bivši ukrajinski reprezentativac Serhiy Tkachenko. Arsenal bivši CSKA iz Kyiva se prilično pojačao uoči ove sezone.Dovedeni su brazilci Josemar, Pinto i Alan. Vodi ih nekadašnji desni bek Sovjetskog saveza Aleksandar Zavarov. rezultati su im u zadnje vrijeme prilično neobečavajući. Zadnje 4 utakmice izgubili su 3.Mislim da bi trebalo ovdje podržati Metalurg iz Donetska da uhvati priključak sa vodećim dvojcem.
Pokušajte sa prilično visokim ulogom na 2 8/10.,Kvota je prilično dobra 2,60 u Supersporta i u PSK-i
Last Visitors

Yesterday, 03:59 PM
jez

Yesterday, 01:25 PM

13 Dec 2008 - 13:55

19 Nov 2008 - 23:29

4 Nov 2008 - 19:08

Comments
Other users have left no comments for skare.

Friends
There are no friends to display.
Lo-Fi Version Time is now: 7th January 2009 - 01:10 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here