Jump to content

Registrirajte se, kako bi mogli čitati i pisati po cijelom forumu. Postanite dio najuspješnije kladioničarske ekipe i već danas počnite zarađivati!
Photo

Pravila Partner foruma


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Legy

Legy

    *****SD prvotimac*****

  • Root Admin
  • 37,222 posts

Posted 03 September 2012 - 10:47 AM

Kako se prijavit za partnerstvo?

1. Otvorite topic sa nazivom vaše stranice, bloga, portala.... Uvodni post mora sadržavati kratki opis vaše stranice ili servisa koji pružate.

2. Postavite link na www.superdobitak.com na svojoj stranici pod nazivom "Kladionica", te nas obavijestite o tome putem e-maila: info@superdobitak.com. Nakon toga uslijedit će naša provjera i ukoliko su svi uvjeti ispoštovani naš partnerski odnos službeno počinje i svoj službeni topic na superdobitku slobodno možete koristiti poštivajući daljnje uvijete. Naš link mora biti posatvljen na vašoj početnoj stranici čitavo vrijeme dok je vaš službeni topic aktivan na našem forum, u suprotnome topic će vam automatski biti izbrisan.

Što je dozvoljeno u službenom SD topicu?

1. Svi sajtovi koji se bave dojavama i sličnim aktivnostima nisu dobrodošli.

2. Ukoliko se radi o plaćenom ili poluplaćenom servisu, kako bi ga odobrili svoje tipove morate nam slati istovremeno na email: info@superdobitak.com kad ih šaljete svojim korisnicima te nam omogućit pristup vašoj arhivi tipova kako bi mogli provjerit vjerodostojnost informacija i tipova.

- nakon što se obavi provjera vjerodostojnosti tipova i svih ostalih informacija u naslovu vašeg topica dobijate službenu SD potvrdu tag ODBORENO kojim se potvrđuje da je vaš servis uspješno prošao fazu verifikacije.

- imajte na umu da SD nema stalno zaposlene radnike i da ne može od 0 do 24 biti na raspolaganju i da ponekad taj proces može potrajati, tako da ukoliko želite da što prije prođete fazu verifikacije da nam maksimalno izađete u susret i pružite nam na vrijeme tražene informacije i dokaze.

- nakon verifikacije vašeg servisa morate nam i dalje slati vaše tipove jer vjerodostojnost vaših informacija ćemo i dalje nastavit provjeravati sve dok imate otvoren službeni SD topic.

- tag ODOBRENO možete u svakom trenutku izgubiti ukoliko se ne budete pridržavali gore navedenih pravila.

3. Imate pravo na jedan post dnevno kako bi se vaš topic našao na vrhu. Ukoliko primijetimo da ne poštujete ovo pravilo vaš topic će automatski biti obrisan a vi banirani jer će se svaki vid drugačijeg ponašanja smatrati spamom.

4. Također nije dozvoljeno spamanje po ostalim dijelovima foruma i putem privatnih poruka. Ukoliko primijetimo takve radnje uslijedit će automatsko brisanje vašeg topica, računa i baniranje.

Veselimo se dugoj i poštenoj suradnji, te super dobicima koje ćemo zajedničkim snagama ostvarit!
CHEERS!
0 član/ova prati temu

0 members, 0 guests, 0 anonymous users