Dvoznak, adresa za pametno klađenje!

4.9.2013.

Dvoznak, adresa za pametno klađenje! Predstavljamo jedinstveni kladiteljski portal uz kojega ćete biti korak ispred kladionica! Možda ste u posljednje dvije godine čuli za portal Dvoznak? U moru raznih portala, blogova i ostalih pokušaja istaknuli su se svojom jedinstvenošću i kvalitetom te su u dvije godine postali jedan od najpopularniji kladiteljski site u regiji i pritom pomogli mnogima da počnu zarađivati klađenjem. Za vas smo istražili o kakvom je projektu zapravo riječ i što svojim korisnicima nude.

Najave kao najjači adut portala

Za razliku od ostalih sličnih 'tipsterskih' stranica, koje su isključivo fokusirane na prognoze, oni svojim čitateljima donose najave za gotovo sve događaje u ponudi kladionica. Kako doznajemo, 40-ak suradnika piše najave za većinu nogometnih liga, teniske mečeve ATP, WTA ali i challenger razine pa sve do finske hokejaške lige, švedskog rukometa i poljske odbojkaške lige za žene.

U svega nekoliko minuta tako se možete informirati o većini toga na što uplaćujute svoj novac. Ponekad će nas informacije iz najava nagovoriti na dobru okladu, ponekad će nas odgovoriti od loše. Ključno je da više nismo prisiljeni sami trošiti sate i sate na pronalaženje informacija, upuštati se  u njihovo tumačenje te se u konačnici kladiti na nešto o čemu možda ne znamo dovoljno. Dvoznak sve dostupne informacije servira na pladnju, a većini ozbiljnih igrača to je i više nego dovoljno da naplati svoje prethodno kladiteljsko znanje.

Prateći prognoze do impresivne zarade


Osim najava koje se temelje na objektivnim informacijama, na Dvoznaku postoje i rubrike s prognozama i listićima. U njima autori najava subjektivnim procjenama sugeriraju moguće oklade. Kao i u svakom poslu, postoje bolji i lošiji tipsteri no u globalu postižu odlične rezultate te iz mjeseca u mjesec ostvaruju sve veće zarade. Na uzorku od gotovo 12 tisuća prognoza imaju ROI preko 8%  te više od 3.800 zarađenih jedinica uloga (unita). Njihov izračun kako ste ulaganjem od 13 eura po jedinici uloga dosad mogli zaraditi preko 50 tisuća eura možda svatko neće moći u potpunosti realizirati no i s manjim mogućim odstupanjima zarada je više nego dobra. Pojednostavljeno, moglo se puno zaraditi i samo prepisujući prognoze bez previše razmišljanja.

Najkompletnija usporedba tečajeva i detaljne statistike

Osim tog, nazovimo ga autorskog sadržaja, na Dvoznaku se mogu pronaći i mnoga tehnička pomagala koja su potrebna svakom ozbiljnom kladitelju. Interaktivna statistika za svaki je događaj najkompletnija na tržištu. Ne samo da daje osnovne statističke podatke nego vam pruža i mogućnost modeliranja u odnosu na ponuđene margine oklada.

Njihova usporedba tečajeva može posebno biti zanimljiva igračima iz regije. Naime, jedino su mjesto na kojem je moguće pronaći usporedbe tečajeva lokalnih zemaljskih kladionica. Također, i usporedba tečajeva stranih online kladionica je bogatija u odnosu na one koju nude neki drugi servisi. Tu posebno vrijedi izdvojiti usporedbe margina učinka igrača (košarka, rukomet, vaterpolo) kao i individualnu statistiku tih igrača.
Livescore ili mogućnost uvida u kretanje tečajeva na tržištu nisu usluge koje ih razdvajaju, no daju završni pečat cjelovitoj usluzi koju Dvoznak nudi.

Članstvo na Dvoznaku


Naravno, sve to ima i svoju cijenu. Iako postoje dnevne, dvodnevne ili tjedne pretplate, najisplativijom se čini ona mjesečna za 66 eura. Na prvi pogled ne izgleda malo, no nekoliko tisuća najava mjesečno i nekoliko stotina prognoza vrijede toliko ukoliko se kladite i za 10-ak eura dnevno. Čak i za one koji se ne odluče ne pretplatu na portalu ima dovoljno sadržaja (dio najava i prognoza je besplatan) da i onim rekreativnim igračima pomogne na putu do dobitka.

Kao rezime ove recenzije možemo reći da je Dvoznak odličan kladiteljski alat koji može biti od velike pomoći prilikom klađenja. Podatak da imaju preko 40-ak stalnih suradnika, da neke od njih šalju diljem Europe po raznim natjecanjima (na koje ne dolaze niti novinari poznatih sportskih redakcija) kako bi dolazili do ekskluzivnih informacija te da već dvije godine redovito isporučuju svoj sadržaj – pokazatelj su njihove ozbiljnosti.

Ipak, sve to vam ne jamči da ćete samom kupnjom pretplate bez previše muke i rizika zaraditi desetke tisuća eura. Dvoznak je alat koji Vam donosi sve potrebno za uspješno klađenje na jednom mjestu, a vi ćete sami odlučiti kako ćete taj alat koristiti te hoćete li u konačnici biti uspješni ili ne. Dosadašnja iskustva govore da su dijelu onih koji su dosad bili neuspješni pomogli da gubitke pretvore u dobitke, a da su svima onima čiji je kladiteljski račun već bio u plusu, pomogli da taj plus bude još i veći. U svakom slučaju, potencijalna je korist puno veća od izdatka potrebnog za plaćanje pretplate.

Kliknite ovdje kako bi saznali uvjete preplate!

Komentari

  • (nema komentara)

Ostavi komentar

Opcije za komentiranje

Unesite Vaše podatke s lijeve strane, ili se prijavite putem svojeg Facebook accounta klikom na gumb ispod.


odgovore davati rečima: jedan, dva ...

Zadnje sa foruma

» Mladen - Mima&Nenad
» Mladen - Mima&Nenad
» Mladen - Mima&Nenad
» Mojster - winnerdado
» Nedelja 14.02.2016. - Mima&Nenad
» Mladen - Mima&Nenad
» Mojster - winnerdado
» Mali sistemi - lotos60
» Mladen - Mima&Nenad
» Mali sistemi - lotos60
» Mladen - Mima&Nenad
» Mojster - winnerdado
» Mali sistemi - lotos60
» Mali sistemi - lotos60
» Mali sistemi - lotos60
» Mali sistemi - lotos60